fbpx

ESDEC Montagesysteem

Ontdek ons montagesysteem voor een bitumen dak

ESDEC Montagesysteem

ClickFit EVO Bitumendak

Ontdek het gebruiksvriendelijke ClickFit EVO Bitumen dakmontagesysteem! Met onze expertise en zorgvuldige installatie zorgen wij voor een naadloze bevestiging. Het handige kliksysteem en de vooraf gemonteerde stokschroef maken deze oplossing betrouwbaar en efficiΓ«nt. De stokschroef is eenvoudig in hoogte aanpasbaar, draait moeiteloos 360 graden en is beschikbaar in verschillende maten, perfect afgestemd op jouw dakconstructie. Zelfs kleine oneffenheden in het dak vormen geen probleem dankzij de flexibele adapter. Jouw duurzame energie-oplossing, vakkundig geΓ―nstalleerd door ons team.

ESDEC Montagesysteem

Sterk en duurzaam

ClickFit EVO Bitumendak is gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is bestand tegen corrosie en is voorzien van een zelfhelende coating. Zo werken we met producten van hoogwaardige kwaliteit.
video clickfit evo epdm en bitumendak
Bent u op zoek naar een partner die zonnepanelen op uw​ bitumen dak kan plaatsen?

Wij kunnen daarvoor zorgen! Contacteer ons vandaag nog voor uw persoonlijke en uiteraard volledig vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u verder te helpen. 

Beste klant. Onze helpdesk is een weekje met verlof. We behandelen al jullie vragen weer vanaf 8 januari.