fbpx
Thuisbatterijen

20 jaar garantie. Haal het hoogste rendement uit uw investering.

Bespaar op uw energierekening door zonne-energie efficiënt op te slaan en te gebruiken wanneer u het nodig heeft. Een slimme investering die zorgt voor constante energiebeschikbaarheid en lagere kosten.

AEON Battery A48-40 van Zenaji

Dit is momenteel onze favoriete batterij op de markt

Als onafhankelijke leverancier kunnen wij elke type thuisbatterij aanbieden die u wenst. Echter, dankzij onze jarenlange ervaring in de energieopslagsector hebben we wel een favoriete batterij: de A48-40 van zenaji AEON, die we met trots onze absolute topper noemen.

Deze baanbrekende batterij maakt gebruik van de nieuwste technologie, wat zorgt voor een verbeterde energiedichtheid, langere levensduur en een hogere laad- en ontlaadsnelheid in vergelijking met traditionele thuisbatterijen.

22.000 cycli of 20 jaar productgarantie

Een indrukwekkende levensduur van 22.000 cycli of 20 jaar productgarantie, voor langdurige betrouwbaarheid en gemoedsrust.

80% na 20 jaar vermogensgarantie

Behoudt maar liefst 80% van zijn vermogen na 20 jaar, dankzij de uitstekende vermogensgarantie.

Geen hybride omvormer nodig

Geen hybride omvormer nodig, waardoor installatie eenvoudiger en kosteneffectiever wordt

Maximum 3 cycli/dag

Geschikt voor maximaal 3 cycli per dag, waardoor de batterij snel en efficiënt energie kan opslaan en leveren

Bekijk hier onze selectie thuisbatterijen

Hoewel we elk type product kunnen aanbieden, geven we de voorkeur aan het plaatsen van zorgvuldig geselecteerde items waarvan we de kwaliteit hebben getest. We geloven immers in het leveren van de beste producten aan onze klanten.

Als u op zoek bent naar een specifiek product dat momenteel niet op onze website staat, hoeft u zich geen zorgen te maken. We staan altijd klaar om een product naar uw keuze te bestellen. Onze toegewijde klantenservice staat voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Geef ons maar een seintje!

Beste klant. Onze helpdesk is een weekje met verlof. We behandelen al jullie vragen weer vanaf 8 januari.