fbpx
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bespaar vandaag door te investeren in morgen.

We begrijpen dat zonnepanelen plaatsen om een investering vraagt. Maar… onze stroom wordt er niet goedkoper op, en dat beseffen we allemaal wel ondertussen.  Net om die reden geloven we bij Rasolar sterk in zonnepanelen als energiebron voor de woning van de toekomst. Want, dankzij zonnepanelen voorziet u uw eigen woning van stroom en zorgt u ervoor dat de stijgende energieprijzen & inflatie geen zorgen voor u meebrengen.

Tiger Neo N-Type van Jinko Solar

Dit is momenteel ons favoriet paneel op de markt

Als onafhankelijke aanbieder kunnen wij elk type zonnepaneel leveren dat u wenst. Echter, door onze expertise en jarenlange ervaring in de zonne-energiesector hebben we wel een favoriet paneel: de Tiger Neo N-type van Jinko Solar, die we met trots onze topfavoriet noemen.

Dit paneel blinkt uit in prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is om op uw dak te installeren. Desondanks blijven we flexibel en kunnen we ons aanbod afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften.

Hoog rendement

De Tiger Neo N-type zonnepanelen van Jinko Solar bieden een uitstekend rendement, wat resulteert in een hogere energieopbrengst en snellere terugverdientijd.

Duurzaamheid

Deze zonnepanelen zijn ontworpen voor een lange levensduur en bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals zware windstoten, sneeuw en hagel.

Uitstekende garantie

Jinko Solar biedt een aantrekkelijke productgarantie en een lineaire vermogensgarantie, wat vertrouwen in de kwaliteit en levensduur van hun producten onderstreept.

Esthetisch design

Deze zonnepanelen hebben een strak en modern design met zwarte cellen en frames, waardoor ze naadloos opgaan in diverse dakstijlen.

Bekijk hier onze selectie zonnepanelen

Hoewel we elk type product kunnen aanbieden, geven we de voorkeur aan het plaatsen van zorgvuldig geselecteerde items waarvan we de kwaliteit hebben getest. We geloven immers in het leveren van de beste producten aan onze klanten.

Als u op zoek bent naar een specifiek product dat momenteel niet op onze website staat, hoeft u zich geen zorgen te maken. We staan altijd klaar om een product naar uw keuze te bestellen. Onze toegewijde klantenservice staat voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Geef ons maar een seintje!

Beste klant. Onze helpdesk is een weekje met verlof. We behandelen al jullie vragen weer vanaf 8 januari.