fbpx
Contact

Contacteer ons

Openingstijden

Neem contact op

Stuur een bericht

Lees hier het antwoord op vaak gestelde vragen​

 1. U dient een aanvraag bij ons in. We bellen u op en plannen samen een afspraak in die voor u goed uitkomt.
 2. Een vertegenwoordiger van ons bedrijf komt bij u langs, inspecteert uw dak en geeft u alle benodigde informatie.
 3. We stellen een persoonlijke offerte voor u op. U kunt ons altijd feedback geven op onze offerte. Als er aanpassingen nodig zijn, vernemen we dit graag.
 4. Na het ondertekenen van uw offerte, sturen we een technicus langs voor een nauwkeurige opmeting. Hierdoor worden verrassingen tijdens of na de installatie voorkomen.
 5. Na de technische opmeting bespreken we het project opnieuw met u en controleren we of alles conform is of dat er aanpassingen nodig zijn.
 6. We plannen samen een installatiedatum voor uw project.
 7. Binnen ongeveer 7 dagen na de installatie zorgen we voor de aansluiting van uw systemen.
 8. Vervolgens vragen we een keuring aan bij ACEG, een onafhankelijk keuringsorganisme. Zij komen doorgaans binnen ongeveer 7 dagen langs.
 9. Na goedkeuring door ACEG ontvangt u uw slotfactuur.
 10. Na betaling van de slotfactuur plannen we een nieuwe afspraak met u in. Tijdens deze afspraak melden we uw installatie aan bij de netbeheerder, ondersteunen we u bij uw premieaanvraag, installeren we de monitoring-applicatie en leggen we de werking ervan uit. U ontvangt ook alle benodigde documenten via e-mail voor uw eigen administratie.
 11. Uiteraard blijven we beschikbaar voor hulp en ondersteuning na de installatie en lossen we eventuele problemen zo snel mogelijk op.
Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van uw energieverbruik en de beschikbare ruimte op uw dak. Een deskundige kan u helpen bij het bepalen van de ideale configuratie voor uw situatie.
De levensduur van zonnepanelen varieert, maar over het algemeen gaan ze 25-30 jaar mee. Thuisbatterijen hebben meestal een levensduur van 10-15 jaar, afhankelijk van het gebruik en het type batterij.
Voor rustige periodes geldt dat we elk project binnen 6 tot 8 weken na ondertekening installeren. In drukke periodes kan de installatietijd oplopen tot 9 tot 12 weken. We begrijpen uiteraard dat sommige projecten een deadline kunnen hebben, en daarom zijn we flexibel en doen we ons best om ons aan te passen aan uw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op om uw project en eventuele deadlines te bespreken, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.
Nee, de monitoring en het gebruik van de applicatie voor uw zonne-installatie zijn volledig gratis. Wij bieden deze diensten zonder extra kosten aan om ervoor te zorgen dat u uw systeem efficiënt kunt beheren en de prestaties kunt volgen. Dit stelt u in staat om het meeste uit uw investering te halen en zorgt ervoor dat u de opbrengst van uw installatie nauwkeurig op kan volgen.
Hoewel wij als bedrijf verantwoordelijk zijn voor de installatie van zonnepanelen en thuisbatterijen, wordt de technische inspectie na installatie niet door ons uitgevoerd. De inspectie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie genaamd ACEG (Algemene Controle en Expertise van Gas- en Elektrische Installaties). Deze organisatie is gespecialiseerd in het controleren en keuren van gas- en elektrische installaties, waaronder zonnepaneelsystemen en thuisbatterijen. Door met een onafhankelijke partij samen te werken, kunnen we u verzekeren dat uw installatie voldoet aan alle wettelijk bepaalde normen en veiligheidsvoorschriften.
Ja, onze zonne-energieoplossingen zijn ontworpen met het oog op schaalbaarheid en toekomstige behoeften. We begrijpen dat uw energiebehoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen, en daarom bieden we flexibele systemen die kunnen worden aangepast en uitgebreid om aan uw groeiende vraag te voldoen. Dit betekent dat u extra zonnepanelen of thuisbatterijen kunt toevoegen als dat nodig is, zodat uw systeem effectief blijft werken en u blijft profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Zo onderscheiden wij
ons van andere bedrijven

Jarenlange expertise en ervaring

Ons team experten heeft jarenlang ervaring in de sector en een bewezen staat van dienst.

Producten van hoge kwaliteit

Wij gebruiken enkel materialen van de hoogste kwaliteit die de beste resultaten garanderen voor onze klanten.

Aangepast aan uw woning

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften en doelstellingen heeft en schikken ons naar uw noden.

Prijs/kwaliteit een topkeuze

Wij bieden concurrerende prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit of resultaten voor onze klanten.

Zeer hoge klant-tevredenheid

Klanten geven ons bijna elke keer 5 sterren op Google voor de resultaten die we bereiken.

We zijn een milieu-bewust bedrijf

Wij zetten ons in voor duurzame en milieuvriendelijke praktijken in al onze projecten.

Snelle en efficiënte service

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw project op tijd en binnen het budget af te werken.

Sterke inzet voor veiligheid

Wij hechten veel belang aan veiligheid en streven ernaar dat al onze producten veilig binnen uw woning passen.

Beste klant. Onze helpdesk is een weekje met verlof. We behandelen al jullie vragen weer vanaf 8 januari.