ESDEC Montagesysteem

Ontdek ons montagesysteem voor een leien dak

ESDEC Montagesysteem

ClickFit EVO Leien dak

Dit slimme montagesysteem bestaat uit slechts 4 ClickFit EVO componenten; een leihaak, montagerail, moduleklem en eindkap. De leihaak is extra dun, slechts 4 mm, die onder de lei gemonteerd wordt. Om nog sneller en makkelijker te installeren hebben we een slobgat in de bovenkant van de haak gemaakt. Om schade aan de onderliggende houtlaag te voorkomen hebben wij bovenin de leihaak een slobgat toegevoegd. Door dit slobgat kun je de nerf kiezen om in te schroeven en belast je het hout dus niet steeds op dezelfde lijn. Zo verklein je het risico op splijten van het hout.

ESDEC Montagesysteem

Voor installatie op een Leien dak

Met ClickFit Evo Leien Dak is het dak beschermd tegen lekkages. Alle montageprofielen van het slimme systeem hebben voorgeponste gaten en een voorgeplakt EPDM-rubber. Je monteert de profielen makkelijk met de zelftappende schroef. Als je met de stokschroef monteert, zorgt het EPDM-rubber ook voor waterdichtheid. Zo loop jij minder risico.
clickfit evo leidak 100 waterdicht
Bent u op zoek naar een partner die zonnepanelen op uw​ leien dak kan plaatsen?

Wij kunnen daarvoor zorgen! Contacteer ons vandaag nog voor uw persoonlijke en uiteraard volledig vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u verder te helpen. 

Beste klant. Onze helpdesk is een weekje met verlof. We behandelen al jullie vragen weer vanaf 8 januari.