fbpx

ESDEC Montagesysteem

Ontdek ons montagesysteem voor een Plat dak

ESDEC Montagesysteem

Flatfix Fusion Plat dak

Ontdek de veelzijdigheid van FlatFix Fusion! Met dit systeem passen we de rijlengtes flexibel aan, zodat je optimaal profiteert van je dakoppervlakte. Zelfs obstakels zoals schoorstenen of ramen vormen geen uitdaging bij de montage. Haal het maximale rendement uit ieder stukje van je dak. FlatFix Fusion is perfect geschikt voor jouw woning of kleinere bedrijfspanden, en op maat gemaakt voor residentiΓ«le en kleinere commerciΓ«le projecten.

ESDEC Montagesysteem

Flexibel installeren

De metalen inzetstukken in de kunststof hoge en lage basis van het Plat dak zorgen voor een optimale en duurzame klemkracht. Deze stevige grip is cruciaal, niet alleen bij uitdagende weersomstandigheden, maar ook wanneer periodiek onderhoud aan je PV-systeem nodig is. We garanderen dat de klemkracht optimaal blijft, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van jouw zonne-energiesysteem, ongeacht de omstandigheden.
flatfix fusion 11 1
Bent u op zoek naar een partner die zonnepanelen op uw​ Plat dak kan plaatsen?

Wij kunnen daarvoor zorgen! Contacteer ons vandaag nog voor uw persoonlijke en uiteraard volledig vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u verder te helpen. 

Beste klant. Onze helpdesk is een weekje met verlof. We behandelen al jullie vragen weer vanaf 8 januari.